Okulumuzda Bilim Uygulamaları Kapsamında Yenilenebilir Enerji Semineri Düzenlendi.

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bayram KILIÇ öğrencilerimize “Yenilenebilir Enerji Kaynakları Ve Türkiye’nin Enerji Vizyonu” konularında seminer vermiştir.

Dünyanın geleceğini yakından ilgilendiren enerji konusunda çok önemli istatistik veriler de paylaşan Prof. Dr. Bayram KILIÇ dünyadaki  gelişmiş ülkelerin enerji konusunda kendi kaynaklarına dönme ve yenilenebilir enerjiyi kullanma girişimi içinde olduklarını, ülkemizin ise bu konuda ciddi bir kaynağa sahip olduğunu vurguladı.

Zaman zaman öğrencilerimizle de soru cevap diyaloğu içinde geçen seminerin oldukça verimli bir havada geçtiği gözlendi.

Program sonunda Okul Müdürü Zeynep HACIBEKTAŞOĞLU ‘da teşekkür ederek hediye takdim etti.

Slayt için tıklayınız.

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024