YALOVA / MERKEZ - Yalova-Termal Fen Lisesi

Yalova-Termal Fen Lisesi

Adres
Gökçedere Mahallesi Akköy Yolu Üzeri No 5 Yalova Termal Fen Lisesi Kurum ePosta 973563 meb.k12.tr
Vizyon
Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
Misyon
Zeka düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri; bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, yeni, teknolojileri kullanan, yeni, bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayan, dünya ile yarışan, bilim adamı ve akademisyen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarına hazırlanan, etkili ve nitelikli, çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
08:30 --- 16:15
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
İngilizce-Almanca
Pansiyon Bilgileri
96 Kız 96 Erkek
Merkezden Akköy dolmuşları okulumuza gelmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzdan il merkezi ve ilçelere ögrenci sayısına bağlı olarak servis bulunmaktadır
Gökçedere Mahallesi Akköy yolu üzeri No:5
Yalova iline uzaklık 10 Km, Termal İlçesine 1 Kmdir.