Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ortaöğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde ilk kez verilen ISO 9001:2015 KALİTE BELGESİNİ, tüm liseler ve fen lisesileri düzeyinde Türkiye'de ilk alan okul olduk

Haz

2020-2021 (şubat) TÜBİTAK BÖLGE FİNALİNE SEÇİLEN ÖĞRENCİLERİMİZ : Enes Aktaş, Ömer F. Karaoğulları, Eray Ergül'ü ve Öğretmenimiz Mehmet Başyiğit'i

2020-2021 (mart) TÜRKİYE BİLİM OLİMPİYATLARINA SEÇİLEN ÖĞRENCİMİZ : Ayşe Beyza Altıntaş ve Öğretmenimiz Ferda Güneş'i

2020-2021 (mayıs) KONYA BİLİM FUARINDA TÜRKİYE DERECESİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ : Beyza Nur Özker, Sudenaz Kalsın ve Mustafa Koyun'u

2020-2021 (haziran) 4.BİLİM FUARI (ODTÜ) BİLDİRİ SUNMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ : Kubilay Safa Kaş, Cihan Akkaya ve Danışman Öğretmenimiz Mustafa Koyun'u tebrik ederiz.

Nis

Millî Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, LGS ve YKS hazırlık sürecindeki 8. ve 12. Sınıf öğrencileri için kademeli olarak aktif hale getirilmeye başlanan "EBA Canlı Sınıf" uygulamasında öğrencilerimizle buluştu. Yalova Termal Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerimizin EBA portalındaki canlı sınıflarına sürpriz birer ziyaret gerçekleştirerek derslere katılan Bakan Selçuk, öğrencilerimiz ve öğretmenimizle sohbet etti.

Yalova Termal Fen Öğrencilerinden Muhteşem Performans

Eyl

MEB Ortaöğretim Genel Müdürümüz Yusuf Büyük ve Daire Başkanımız Mehmet Bölücek okulumuzu ziyaret ettiler

May

Öğrencimiz Nisa CAMADAN, Yunanistan´da yapılan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında, AVRUPA BİRİNCİLİĞİNİ Kazanmasının ardından, Romanya'da yapılan müsabakalarda da DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜ Kazanmıştır. Öğrencimizi, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyoruz

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ilk kez verilecek olan ISO 9001:2015 Kalite Belgesini Almaya Hak Kazandık

Eyl

Profesör Doktor Müfit ÇETİN ve 2015 yılında Amerika'da Gelecek Vaat Eden 10 mühendisten biri seçilen Doçent Doktor Sunay TÜRKDOĞAN hocalar okulumuzda derslere girdiler

May

Sıfır Atık Projesi" kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde farkındalık oluşturma, çevre sorunlarına dikkat çekme, çevre bilincini geliştirme çalışmaları doğrultusunda Türkiye geneli yapılan çalışmalarda Yalova Termal Fen Lisesi'ne Türkiye'nin ilk ÇEVRE BERATI ÖDÜLÜ verildi.

Nis

Sayın Bakanımız Ziya Selçuk Yalova ziyaretinde okulumuz öğrencileriyle sohbet ederek, öğrencilerimizin hazırladığı bülten kendisine takdim edilmiştir. Sayın Bakanımızın okulunuzu biliyor ve çalışmalarınızı takip ediyorum demesi bizleri mutlu etmiştir.

Sayın Bakanımıza, bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz

Nis

Tübitak 4006 Bilim Şenliğimizi, yüzlerce ortaokul öğrencisinin ve misafirlerin katılımıyla tamamladık. Öğretmenlerimizin danışmanlığında hazırlanan 30 bilimsel çalışmamız, katılımcılardan büyük beğini aldı. Ayrıca ortaokul öğrencilerimizin tamamına yakını öğrencilerimiz rehberliğinde ilk robotlarını yaparak bilim fuarımızdan keyifle ayrıldılar.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz tebrik ediyoruz...

Mrt

Tasarım ve Beceri Atölyelerimizde ilk ürünler çıkmaya başladı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

Yalova Valimiz Muammer Erol ve İl Mem Müdürümüz Ali Tosun okulumuzu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelmiştir. Ziyarette, sayın valimiz Muammer EROL ve İl Mem Müdürümüz Ali TOSUN Yalova Fen Lisesinde yürütülen çalışmalar ve Tübitak konusundaki başarılı etkinliklerden dolayı tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etmişlerdir.